Beauty Salon Ararat Lelystad Tips voor jouw !
Actie’s
  1. Na de  IPL behandeling kan het voorkomen dat uw huid branderig aanvoelt, dit kunt u koelen met een natte doek.
  2. Na de  IPL behandeling kan er roodheid optreden, deze verdwijnt na enkele uren tot een dag.
  3. Gebruik op de behandel dag geen bodylotion, deodorant of parfum op het te behandelen gebied.
  4. Het is raadzaam om de huid twee weken vóór en nà de behandeling niet onbeschermd bloot te stellen aan zonlicht, dit geldt ook voor het gebruik van de zonnebank.
  5. Gebruik geen zelfbruiningscreme. Na de behandeling is het belangrijk uw huid goed te beschermen tegen de zon. U wordt aangeraden een  zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor te gebruiken.

Wij behandelen het volgende:

Acne

De IPL- methode geeft ons de mogelijkheid om vele vormen van acne effectief en veilig te behandelen. De IPL straalt een hoogenergetisch licht uit welke door de opname van de huid omgezet wordt in warmte.

Deze warmte zorgt ervoor dat de acne veroorzakende bacterie P wordt bestreden. Na de behandeling zal de huid tot rust komen en de acne en de rode gloed wordt aanzienlijk minder.

Couperose

Als gevolg van vaatwand verslapping ontstaat couperose. Dit zijn chronisch verwijde haarvaatjes (adertjes).Couperose komt meestal voor op het gezicht, met name op de wangen en op de neus.

Door de lichtstralen van de IPL kan couperose verholpen worden. Door de behandeling worden de bloedvaatjes eerst wat donkerder. Dit is een goed teken en houdt in dat de bloedvaatjes geraakt zijn door de lichtflits. Na een tijdje zullen deze definitief verdwijnen.

Ontharen

De IPL- methode blijkt één van de meest effectieve ontharingsmethoden te zijn.

De flits van de Adéna straalt licht uit welk wordt omgezet in warmte. Deze vernietigt de haarwortel en zorgt ervoor dat er geen nieuwe haren meer uit kunnen groeien.

Gemiddeld 10 tot 14 dagen na de behandeling zullen de haren in het behandelde gebied uitvallen. Alleen haren die in de eerste groeifase zitten worden definitief verwijderd.

Zoals u kunt zien op foto 2 is de rug verwijdert van onnodig haar en straalt het een zeer glad resultaat uit. Wij kunnen deze techniek vrijwel overal op uw lichaam toepassen.  Voor de duidelijkheid een IPL behandeling is geen laser behandeling. Er is namelijk een grote verschil tussen een laser behandeling en een IPL behandeling.

Een Laser maakt gebruik van licht van één golflengte, dit wordt in de praktijk ook wel coherent licht genoemd. Wij gebruiken IPL (een spectrum van golflengtes.) Dankzij een aantal filters kunnen we bepaalde maten van golflengtes selecteren.Pigmenten

Veel voorkomende pigmentatie zijn; ouderdomsvlekken, zonbeschadigde huid en zwangerschapsmasker. De lichtstralen dringen door de huid en zorgen ervoor dat het pigment wordt beschadigd. Ongeveer een week na de behandeling zal het behandelde gebied in de vorm van een korstje van de huid afvallen


Rimpels

Rimpels ontstaan als gevolg van een afnemend collageen in de huid. Deze zorgt voor de elasticiteit van de huid. De anti- rimpelbehandeling van IPL zorgt ervoor dat uw huid er weer jong en strak uitziet.

Acne behandeling in lelystad Couperose verwijderen

U wilt dus een IPL behandeling ondergaan die tegelijkertijd goedkoop, maar ook zeer effectief is. Dankzij de Adéna IPL- technologie van EFB beauté Paris, biedt Ararat Beauty Salon sinds kort de mogelijkheid om ongewenste haartjes op uw lichaam definitief te verwijderen. Ook het verwijderen van rimpels en skinrejuvenation wordt mogelijk gemaakt door IPL. De Adéna is gemaakt onder de ISO 9001 richtlijnen en beschikt uiteraard over het CE-certificaat.

De IPL- behandelingen worden zonder verdoving uitgevoerd en zijn volkomen pijnloos, na de behandeling kunt u meteen naar huis. De mate en succes van de behandeling is afhankelijk van uw huidskleur. Hoe lichter de huid hoe effectiever de behandeling. Helaas blijkt deze methode geen geschikte oplossing voor mensen met een zeer donkere huidskleur.

Voor meer informatie over deze ontharingsmethoden en/of consult kunt u een vrijblijvend afspraak maken bij onze Beauty Salon in Lelystad!


IPL behandelen

Copyright © 2013. Alle rechten voorbehouden - Iplbehandelen.nl                                                                Ontwerp: Uniekwebsite.nl

IPL-behandelen - Harsen - Ontharing - Gezichtsbehandeling - Massage behandelingen - Epileren met draad
Ipl behandelen Massagebehandeling Gezichtsbehandeling Epileren met draad Harsen Caviar masker Kappersbehandelingen