Beauty Salon Ararat Lelystad
Beauty Salon Ararat

Copyright © 2013. Alle rechten voorbehouden - Iplbehandelen.nl                                                             Ontwerp: Uniekwebsite.nl

Kom eens een keer langs en proef zelf de natuur !
Actie’s

Beauty salon Ararat opende in 2009 haar deuren in Lelystad. Onze salon is gespecialiseerd in IPL behandelingen en alle soorten vormen van ontharing. Bij ons heeft de klant prioriteit en daarom gebruiken wij voor onze behandelingen alleen de beste producten die uit de bergen komen.

Deze producten worden door ons zorgvuldig verwijdert van giftige stoffen en vooraf vers bereid. Natuurlijk bent u ook welkom voor diverse gezichtsbehandelingen of massage behandelingen. Onze salon beschikt over cadeaubonnen die recht geven op alle behandelingen die door onze Beauty salon in Lelystad verzorgd worden.

Alle klanten worden hartelijk ontvangen met een kopje koffie/thee of bouillon.

IPL behandelen
 Met onze producten uit de bergen !

Bent u opzoek naar een goedkope, maar efficiënte beauty salon? Dan ben u bij Beauty Salon Ararat in Lelystad aan het juiste adres.

Gespecialiseerd in IPL Behandelen en geïnspireerd door de berg Ararat nemen wij onze klanten mee naar het wilde natuur. U doet uw ogen dicht en wij zorgen voor de rest. Verfrissend schoon en toch goedkoop proeft u het natuur op uw huid.

Beauty salon Ararat ook wel de specialist in IPL behandelen streeft ernaar om haar klanten met een tevreden gevoel de deur uit te laten gaan. Wij zijn dan ook trots als Beauty Salon dat het ons aardig lukt mens en natuur dichter bij elkaar te brengen.

Waarom u voor ons moet kiezen !

  1. 100 procent natuurlijke producten
  2. 100 procent resultaat

     3.   Zelf gemaakt en vers bereid

IPL-behandelen - Harsen - Ontharing - Gezichtsbehandeling - Massage behandelingen - Epileren met draad